Go'natt

Haft en mysig kväll hemma hos föräldrarna med mamma.
Kollade på ensam mamma söker och den som dräper, bjöds på kvälls the och hemmagjorda smörgåsar.
Nu har jag krupit ner under täcket för att sluta mina två blå, imorgon är jag ledig !!
Förresten, roligt att så många hittat hit på så kort tid!
Det gillas verkligen!

Första dagen

Första dagen på den här veckan och första jobbdagen efter 3 dagars ledighet!
I fredags åkte vi till Bollnäs och spökade ut oss, eftersom våra halloween dräkter inte kom i tid så fick jag vara polis och tony fick vara rödluvan (!) absolut ingen vacker syn! De var en riktigt trevlig kväll och roligt att få lära känna massa nytt folk..

Lördagen var seg seg seg, men Matilda livade upp stämningen och bjöd på fest hemma hos sig, en riktigt rolig kväll där med utgång på Goya, även där träffa lite nytt folk. En massa snack dans och sång, en riktig toppen kväll!

Igår, härliga söndag, spenderades med Tony Jimmy och Tobias på köpis, eftersom jimmy hade tagit en återställare på morgonen så var det en väldigt rolig vistelse på köpis. Telfonköp-systemkameraköp-godmat och en massa massa skratt!


En helt underbar helg i följd med en förhoppningsvis minst lika rolig vecka!

Hemkomst

Idag gör jag helg och det känns UN-DER-BART!

Kör en heldag på jobbet idag för att sen vara ledig, fredag lördag söndag. Imorgon ska vi nämligen på Halloween fest i Bollnäs, enda problemet är att vi inte fått våra kostymer än! Rödluvan och vargen ska vi vara, håller tummar och tår att dom kommer i tid!

Annars så kommer Tony hem idag och vi ska fixa till lite här hemma på kvällen, gardinupphängningen gick inte alls bra för mig så det behöver jag hjälp med. För tillfället sitter det långa vita gardiner i ena fönstret och det andra en grå kappa. Det är inte så enkelt när toppen på fönstret till golv är 3 meter, får svindel av att stå där och balansera på soffkanten..

Nu en härlig frukost och sen iväg till jobbet!



image description



Lediga dag!

Onsdag, kan kanske vara veckans bästa dag, precis mitt i veckan!

Idag har jag spenderat min lediga dag med Sandra, vi har shoppat loss på köpis, ikea och även owes. Ett par jeans, två skjortor, gardiner, ljus, julklappar, presenter och lite mera.

Efter allt shoppande betsämde jag mig för att åka hem till föräldrarna och hälsa på, drack lite kaffe och fick prata av sig lite..

Snart så kommer Sandra hit igen och vi ska kika på Greys Anatomy men innan det tänkte jag försöka få upp de nya gardinerna, wish me luck!



Bästa knäcket och sällskap!

Efter en timmes dansade så blev de desperate housewives hemma hos mig med Sandra. Massa babbel, massa the och tillochmed massage! En helt underbar dag har de varit från början till slut, så nu säger jag Godnatt och hoppas att morgondagen blir lika bra för då är jag nämligen ledig!

Härliga tisdag!

Började dagen med ett riktigt bra humör när klockan ringde 07.05 (!)
Slängde på mig mjukiskläderna och for iväg mot kryddstigen för att jobba lite på lagret och sen åka vidare emot Dinsko och jobba några timmar.

Efter jobbet åkte jag för att handla så nu är kylen och frysen mycket mer välfylld än innan. Passade även på att baka lite knäckbröd för idag är det tisdag vilket betyder att de blir myskväll med tjejerna.
Thé och nybakat bröd står på menyn, så får hoppas dem blir nöjda!

Nu ska jag svira om får att åka iväg på ett danspass på friskis!


image description

Alla tjejers dröm ..

Första inlägget, igen..

Efter ett och ett halv år så har jag nu hittat tillbaka hit igen.


Jag kommer att skriva om allt från vardag, festligheter, matlagnings tips och lite till.Men framförallt ha bloggen som ett minne och arkivera min vardag i bilder och ord.

Under första tiden här ska jag försöka få till headern iallafall, så är de lite rörigt så beror de på att jag är nybörjare igen!



RSS 2.0